Vacature secretarieel medewerker

Wat je doet

Om de Parkstraatgemeente te ondersteunen:

Administratieve werkzaamheden

Secretariële ondersteuning bestuursvergaderingen (agenda en notuleren)

Boekhouding verzorgen, facturatie en betalen van facturen

Administratieve ondersteuning van predikant en bestuur

Als secretarieel medewerker met administratieve ervaring kun je in de Parkstraatgemeente flexibel aan de slag. Veel werkzaamheden zijn vanuit huis te organiseren. Je ondersteunt de predikant en het bestuur door onder andere de administratie te doen, te notuleren tijdens bestuursvergaderingen, het verwerken van inkomende en uitgaande post, brieven versturen aan gemeenteleden, ledenadministratie bijhouden, agenda bestuursvergadering opstellen met voorzitter en predikant. Sommige afspraken zullen in de avonduren plaatsvinden. Affiniteit met (vrijzinnig) geloven is een pré, evenals kennis van websitebeheer en social media.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke plek in het hart van Arnhem waar een bruisende gemeenschap actief is. De vele vrijwilligers en actieve kerkleden vormen deze gemeenschap, waar ook ouders en kinderen actief zijn. In eerste instantie gaat het om een parttime aanstelling van 12 uur per week. Afhankelijk van je kennis, ervaring en inzetbaarheid is dit wellicht uit te breiden naar 16 uur per week. Salaris conform de PKN-regeling voor kerkelijk medewerkers schaal 4 of 5, afhankelijk van inzetbaarheid. Bruto salaris bij fulltime tot maximaal: € 2572,-.

Verder mag je rekenen op:

• Vakantiedagen.
  • Ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng.
  • Veel werkzaamheden vanuit huis te organiseren.
  • Mogelijkheid (samen)werken op werkplek in het kerkgebouw.
  • Onkostenvergoedingen.
  • Geweldig leuke collega’s en vrijwilligers.

Solliciteer!

Nee zeggen kan altijd nog. Solliciteer door middel van een motivatiebrief en CV als bovenstaande tekst je aanspreekt en schroom niet contact op te nemen als je nog vragen hebt.
Contact opnemen kan via: info@parkstraatgemeente.nl of predikant@parkstraatgemeente.nl.
Voor meer info kijk op: parkstraatgemeente.nl.
We hopen van je te horen!