Eerste avond nieuwe kring

Eerste avond nieuwe kring

Na een goede eerste avond in oktober, hebben we een schema, tijdstippen en een Bijbelboek. Om de twee weken komen we bij elkaar, de ene keer op maandagavond, de andere keer op woensdagavond. Iedere avond start stipt om 19.30 uur en is stipt om 21.30 uur afgelopen.

We duiken het evangelie van Marcus in. Dit kleine, maar oudste evangelie is waarschijnlijk de bron geweest waaruit Mattheus en Lucas hebben overgeschreven. Voor de hand liggende doelgroep zijn niet-joden, omdat Marcus veel uitleg geeft bij gebruiken en situaties. Daarbij wordt Jezus in dit evangelie het meest menselijk afgebeeld. Hij wordt boos en bedroefd, heeft honger en slaapt wanneer hij moe is. We hopen dat deze verhalen aanleiding worden voor goede gesprekken in een fijn gezelschap.

Op maandagavond 7 november starten we met een gedeelte uit het eerste hoofdstuk. Wil je graag aanhaken, dan is dit het moment. Deze week wordt het Bijbelgedeelte rondgestuurd, met meer informatie. Wil je aanhaken, mail dan naar predikant@parkstraatgemeente.nl, dan kom je op de mailinglijst zodat je op de hoogte blijft.

Foto: The Wastelander by Pacman321 @ Flickr.com