Jaarthema: ‘Daar zit muziek in’

Jaarthema: ‘Daar zit muziek in’

Wat hoor ik daar? Geluiden van een orkest. Gekwetter van een vogel. Klanken, een mooie melodie. Een brabbelende baby. Zingende mensen. Geluid, melodie, daar zit muziek in! In letterlijke zin. Een aansprekende foto, een verhaal dat raakt, een schilderij met inspirerende kleuren, een wandeling in de groene natuur, een duik in een fris zwembad, ook daar zit muziek in. In figuurlijke zin.
Met het jaarthema 2020-2022 ‘Daar zit muziek in’ willen we u en elkaar inspireren om muziek met elkaar te delen, maar ook ervaringen, objecten, verhalen waar u enthousiast van wordt; waar u in de figuurlijke zin muziek in ziet.
We gebruiken het jaarthema als rode draad in de diensten en activiteiten van de Parkstraatgemeente. Zo hebben we een verbindend element in de diversiteit die de Parkstraatgemeente is. Binnen de mogelijkheden die de corona-maatregelen ons bieden, zullen we als programmacommissie activiteiten organiseren en activiteiten verbinden die in het teken staan van het jaarthema. De voorgangers in de diensten wordt gevraagd hun vertaling te geven van ‘Daar zit muziek in’. Waar mogelijk vinden ook kringen inspiratie in dit thema.